Home

Welkom bij Schildersbedrijf Wageningen

Vakkundig schilderwerk | All-in-one houtrot reparatie

Schildersbedrijf Wageningen is úw schilder voor Wageningen en omstreken. Al meer dan 10 jaar werken wij in deze regio. Onze vakkennis houden wij up-to-date, zodat u verzekerd bent van zowel traditioneel als modern schilderwerk met een professionele en duurzame toepassing.

Voor zowel particulieren als ook verenigingen van eigenaren en bedrijven schilderen wij woningen, appartementcomplexen, monumenten, kantoren, winkelpanden en horecagelegenheden. Daarbij werken wij uitsluitend met verfsystemen en -materialen van hoge kwaliteiten voor een hoogwaardig en duurzaam resultaat.

Houtrot repareren wij in eigen beheer, waardoor u een timmerman of klusjesman buiten beschouwing kunt laten. Is de houtrotreparatie kleiner dan 10 cm? Dan kost het u niets!

schildersbedrijf wageningen doorwerth heelsum oosterbeek renkum bennekom rhenen

Schildersbedrijf Wageningen geeft uw kostbare bezit weer kleur. 

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Uw pand buiten laten schilderen? Uw interieur van kleur veranderen? Een wand laten behangen? Goed onderhoud uit laten voeren brengt veel vragen en keuzes met zich mee.
Bel ons op: 06-26 26 82 38 of ga naar contact en stel uw vraag.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 – 17:30 uur. Op een e-mail of ingevuld reactieformulier reageren wij doorgaans binnen één werkdag.